csütörtök, március 04, 2010

Még mindig a tavaszra áhítozván...

Bár már megmutatta magát a tavasz szebbik arca, még visszaköszönt a tél. De az már bíztató, hogy a hóvirágok megjelentek, sőt az első színpompás krókuszok is megmutatták  magukat a kertben. Egyszerűen imádni való. Aztán már a tulipánok meg a jácintok is hajlandóságot mutatnak arra, hogy elkezdjék növeszteni első levélkéiket.
A "krókuszkák" :)

Annak ellenére, hogy a napsütés nagyon megörvendeztette a lelkemet, aminek következtében egészen más szemmel nézem a világot, az a fránya tavaszi fáradtság nem tudott elkerülni. 10 - 12 órákat tudnék aludni , ha lehetne. Így is törekszem a 9 órányi alvásra, de még emellett is úgy ébredek, mint a felmosórongy. Mindegy. Majd, ha már 15 fok körül lesz, meg ha majd 28-án átállítjuk az órát, akkor már jobba lesz. Onnantól már jobban viselem.
Egyébként nem sok minden történik mostanában. A munkahelyi káoszt leszámítva, csak az általános iskolás osztálytársakkal való találkozás szervezése köti le a figyelmemet.
A nap már megvan, de hely még nincs, ami elég gáz, tekintve, hogy van rá 2 napunk, hogy rábukkanjunk valami jó helyre. Csak hát elég passzívak a népek. Hiába kérem, hogy mindenki mondjon ötleteket, hogy hová mehetnénk, egyszerűen nem hajlandóak.  Én meg nem nagyon vagyok jártas a szórakozóhelyek világában, ugyanis eléggé "elcseszett" zenei ízlésemből kifolyólag messziről elkerülöm a klubokat. Egy házibulira inkább vevő vagyok. De ugye a többség olyan helyre szeretne menni, ahol táncolni is lehet meg beszélgetni is. Van ilyen hely egyáltalán? Mert ahol táncolni lehet, ott a hangos zene miatt a beszélgetés alapból halálra van ítélve, ahol meg dumálni lehet, ott nem valószínű, hogy élvezhetően lehet táncolni.
Kíváncsi vagyok kibukik - e valakiből a nyerő ötlet az utolsó pillanatban, vagy kénytelenek leszünk másik napot választani és addig találni valami jó helyet.

Nincsenek megjegyzések: